Cine sunt eu?

Unii zic ca sunt emo,altii zic ca sunt ciudata, altii ca sunt misterioasa, rea, introvertita,aiurita,zapacita, copila. Eu zic ca sunt om.

Ei zic ca nu ma inteleg. Eu zic ca nici nu trebuie.

Unii isi dau cu presupusul despre viata mea. eu le zic: intrebati-ma si va voi raspunde.

Unii zic ca nu stiu ce vreau de la viata. Eu ii intreb: dar viata ce vrea de la mine?

Unii zic ca nu sunt normala. Eu  ii intreb: Ce inseamna normailtatea si unde apare ea definita?

Voi ce credeti?

9 responses to this post.

  1. Posted by transmix78 on octombrie 29, 2009 at 23:45

    O schimbare a temei inspre orice alta culoare decat negrul ala morbid este un mare pas inainte pentru a iesi din genunea in care te chinui…

    Răspunde

  2. Posted by Andrei.R on februarie 5, 2010 at 01:05

    Eu cred ca fiecare om are o personalitate si un caracter unic. Nu exista ceva care ar putea defini ‘normalul’. Acest ‘nomal’ este impus de starea generala a majoritatii, dar practic nu exista. Ca oameni suntem capabili de orice atata timp cat exista imaginatie.

    Răspunde

  3. Posted by Andrei Stanciu on mai 25, 2010 at 12:57

    Buna ziua,

    Ma numesc Andrei Stanciu, si as fi incantat sa colaboram prin schimb de linkuri.

    Doresc sa va intreb daca ati fi de acord sa afisati un link simplu pe https://andreeabulgaru.wordpress.com/ catre un site de divertisment in schimbul unui link de pe http://www.primulpas.ro sau http://adrian-mutu.info/.

    Astept raspunsul Dvs.

    Cu respect,
    Andrei Stanciu
    andrei@netconsultingltd.com

    Răspunde

  4. Posted by eduard farcas on septembrie 27, 2011 at 04:25

    eu cred ca esti ok, esti o persoana mai deosebita, cu trairi interioare mai intense decat la altii, deci cei simplii nu au cum intelege un suflet alambicat…asa ca al nostru…sincer nici n-as putea sa fiu altfel, decat incurcat, si te sfatuiesc sa fii si tu asa cum iti place si sa nu te iei dupa nimeni….fi originala! salve! eduard bucuresti.

    Răspunde

  5. Dar in vis am inteles ca acest centru al insulei nu conta, pentru ca interiorul tubului in care trebuia sa ne aflam era mai mare decat insula.

    Răspunde

  6. Ce sfat ati da tinerilor cu facultate care doresc sa se casatoreasca cu tineri fara facultate, insa parintii nu sunt de acord.

    Răspunde

    • faceti ce va indeamna inima…in definitiv daca vrei sa iti construiesti o viata alaturi de cineva trebuie sa iti placa tie, nu parintilor….. parerea mea e ca nu studiile conteaza ci mentalitatea

      Răspunde

  7. PyP1MN fagceeidofca, [url=http://niknzxqefiib.com/]niknzxqefiib[/url], [link=http://aaiscpjzdhkj.com/]aaiscpjzdhkj[/link], http://eshuwzoqdhzp.com/

    Răspunde

Lasă un comentariu